Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca-Lleida, aquest dissabte en una nova eliminatòria de la Copa Catalunya

El Futbol Club Vilafranca continua amb la seva intensa pretemporada i també continua viu en la competició d’estiu de la Copa Catalunya.

A finals de juliol va eliminar en la primera ronda al Santboià, en partit jugat a camp contrari. La setmana passada també va guanyar a l’Hospitalet, jugant a casa i amb un partit molt travat que es va resoldre a favor dels Vilafranquins per un gol en pròpia porta dels de l’Hospitalet.  Aquest dissabte els vilafranquins juguen a casa, s’enfronten a un 2ªB, el Lleida. El partit començarà a les vuit del vespre, al municipal i el podreu seguir en directe a partir de les vuit del vespre a la sintonia de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: