Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca deixa bones sensacions contra l’UE Cornellà

El primer partit de la pretemporada del FC Vilafranca arribava només tres dies després d’iniciar els entrenaments el passat dimecres dia 3.

Els de Santi Triguero s’enfrontaven a la Unió Esportiva Cornellà de Primera Federació en la primera ronda de la Copa Catalunya, tot un repte per als vilafranquins a causa de la diferència de categories.

L’enfrontament va ser disputat, amb predomini de la possessió de la pilota en els dos equips. Va marcar primer el Cornellà al minut 12, però els vilafranquins van empatar al minut 28 amb gol de Toro. Pocs minuts després, els del Llobregat posaven l’1 a 2 i després del descans arribava el tercer gol dels verds. Al minut 60, Toro tornava a marcar pels vilafranquins i establia el 2 a 3 definitiu, marcador que es va mantenir tot i les diverses ocasions dels dos equips als darrers minuts de partit.

Així doncs, el degà penedesenc queda eliminat de la Copa Catalunya, però el resultat és el menys important en aquestes alçades de la temporada. Així ho remarcava Santi Triguero, entrenador dels vilafranquins.

Així doncs, bones sensacions del FC Vilafranca durant els primers dies de la pretemporada 2023, on el nou cos tècnic ja està introduint algunes de les noves tàctiques que es volen introduir en el sistema de la plantilla.

Les novetats en l’apartat tàctic van acompanyades de canvis en l’equip directiu, on Manel Ortiz lidera com a president el nou projecte. Les moltes cares noves de la plantilla també suposen un repte per a un Vilafranca que encara una temporada il·lusionant i amb les piles ben carregades.

Les novetats en l’apartat tàctic van acompanyades de canvis en l’equip directiu, on Manel Ortiz lidera com a president el nou projecte. Les moltes cares noves de la plantilla també suposen un repte per a un Vilafranca que encara una temporada il·lusionant i amb les piles ben carregades.

La propera cita de pretemporada per als vilafranquins a la pretemporada serà aquest dimecres davant la Pobla de Mafumet, equip de Tercera Federació i, per tant, de la mateixa categoria que el degà. En aquesta ocasió, nova oportunitat per continuar veient l’evolució del projecte de Santi Triguero, que iniciarà la lliga de manera oficial el dia 10 de setembre al camp de la Rapitenca.

Fotografia: FC Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: