Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’organista Josep Maria Mas ha ofert a Vilafranca un repertori amb Brahms i Franck

El cicle ‘Els orgues de Catalunya’ va fer parada dissabte a la nit a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

L’organista Josep Maria Mas va oferir un concert amb composicions de Johannes Brahms i Cesar Franck, peces adients al so de l’orgue construït l’any 1942 per Gaietà Estadella i restaurat l’any 2006 per la firma Späth Orgelbau.

Mas explicava després del concert que l’orgue de la Basílica de Santa Maria té interès per la seva representativitat com a paradigma d’una època.

Josep Maria Mas és l’organista de l’església prioral de Reus i va ser durant molts anys professor del Conservatori del Liceu. Ara es dedica a fer concerts i a participar en cursos internacionals relacionats amb l’orgue.

El cicle ‘Els orgues de Catalunya’ està organitzat per l’Associació Catalana de l’Orgue. En la seva trenta-vuitena edició, el cicle està oferint concerts des de principis de juliol i fins al setembre en una vintena de poblacions catalanes que compten amb orgues importants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: