Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es fa pública una nova proposta d’activitats lúdiques al castell d’Olèrdola els vespres d’agost

Es fa pública una nova proposta d’activitats lúdiques al castell d’Olèrdola els vespres d’agost

S’ha programat l’observació de constel·lacions i la pluja d’estels acompanyats d’una astrofísica, un concert de gòspel, concursos fotogràfics, espectacles i visites comentades.

Els vespres dels dissabtes 11, 18 i 25 d’agost el Museu d’Arqueologia de Catalunya a Olèrdola, amb la col·laboració de l’ajuntament d’Olèrdola, organitza tres capvespres farcits d’activitats. En el marc del castell d’Olèrdola el dia 11 es podran observar les Llàgrimes de Sant Llorenç i gaudir de les constel·lacions en viu i en un planetari, deixar-se endur per la música i apropar-nos fins el Pla dels Albats amb una visita comentada; el dia 18 es gaudirà d’un concert il·lustrat de gòspel i conèixer la vida real d’en Sunifred, un home ric, guerrer i pietós de la civitas Olerdola de finals del segle X; el darrer dissabte un “safari” fotogràfic clourà amb la Sonosfera, espectacle d’imatge participatiu per omplir de llum el recinte. Totes les activitats acabaran amb una degustació o piscolabis.

Les activitats estan incloses en el preu de l’entrada al l’entrada al recinte i no és necessària reserva prèvia. Podeu trobar horaris i més informació a  www.macolerdola.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: