Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol ha passat l’eliminatòria contra l’Hospitalet i s’enfrontarà al Lleida

El FC Vilafranca i l’Hospitalet s’enfrontaven aquest diumenge al vespre en l’eliminatòria de la Copa Catalunya en un dels dies més calorosos de l’any.

Una calor xafogosa que es va deixar notar sobre el terreny de joc. Va ser allò que es pot qualificar com una victòria treballada. A la primera part del partit va ser l’Hospitalet l’equip que va dominar, però tot i això es van poder veure algunes jugades del vilafranquins, com el primer remat d’Oribe al minut cinc, o una nova rematada d’Oribe al minut 18.

Al començament de la segona part el joc es va igualar i la sort va venir de cara dels vilafranquins. Una falta al mig del camp, llançada per Víctor Oribe va acabar sent gol en pròpia porta d’un defensor de l’Hospitalet. A partir d’aquí l’Hospi va lluitar per l’empat, però el Vilafranca va saber defensar-se, amb la victòria final per 1 a 0.

Al final del partit l’entrenador Ivan Moreno es mostrava molt satisfet per l’esforç i el treball dels seus jugadors.

Un dels elements a destacar és el fet que tot i els canvis l’equip va mantenir el nivell.

Amb el torneig dels Històrics i la Copa Catalunya l’equip de l’Alt Penedès està fent una pretemporada davant d’equips amb molt nivell. Ivan Moreno, que ja pensa en el proper rival de la Copa, espera que això serveixi per posar l’equip a punt per la temporada.

Jugant a casa el públic local va poder veure moltes cares noves de l’equip.

Aquest dimecres el Vilafranca juga un amistós amb el juvenil del Reus i la pròxima cita d’entitat serà aquest dissabte amb una nova eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Lleida. El partit es jugarà a partir de les vuit del vespre d’aquest dissabte al municipal vilafranquí i el podreu seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: