Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PP de Sant Sadurní exigeix al govern municipal reobrir la Comissaria de la Policia Local

El PP de Sant Sadurní exigeix al govern municipal reobrir la Comissaria de la Policia Local

El portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Carles Jiménez considera que es troba tancada, “per falta de planificació i gestió del regidor de Governació Xavier Rojo”.

En aquest sentit ha denunciat que el govern municipal no ha previst les vacances del personal administratiu ni dels policies, fet que ha provocat que la comissaria estigui tancada al públic. En el cas d’urgència el Govern Municipal envia a la ciutadania de Sant Sadurní a trucar al 112.

El PP ja ha denunciat en varies ocasions la falta de mitjans,  tant materials com personals, de la Policia Local de Sant Sadurní.

Des del PP defensen que és necessària una Policia Local que estigui al peu de carrer, patrullant els carrers i places per donar més sensació de seguretat, evitant situacions com les viscudes a la zona del Carrer Pedro Pons, on aquests dies hi ha hagut diferents intents de robatori, cosa que obliga a extremar al màxim les precaucions dels veïns.

A la vegada a recorden, que en breu Sant Sadurní, celebrarà les seves Fires i Festes, i que es poden trobar que només hi haguí un únic agent, cosa que posa en risc la seguretat de la vila.

Per tot això, han demanat la convocatòria urgent de la Comissió de Governació per tal de que el regidor, Rojo, i l’Alcalde, procedeixin a adoptar les mesures necessàries per reobrir la Comissaria.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: