Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la gala de preestrena de la pel·lícula “Vilafranca. No ens coneixes prou”

La pel·lícula és una adaptació de l’obra teatral del vilafranquí Jordi Casanovas “Vilafranca, un dinar de Festa Major”. La preestrena es farà al Casal de Vilafranca, el proper dilluns 27 d’agost.

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, destacava que és un fet important per la vila acollir un acte d’aquestes característiques i protagonitzada també per Vilafranca.
De la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, apuntava que fa temps que treballen des de l’equip de govern per facilitar i organitzar els rodatges que es fan a la vila.
L’accés a la gala es farà a través d’un sorteig públic d’entrades dobles, al qual es pot participar fins al 5 d’agost. Per participar-hi, cal fer una inscripció a través del web de l’Ajuntament de Vilafranca www.vilafranca.cat, com recordava Montfort.
Pere Regull ha remarcat la qualitat innegable de Jordi Casanovas, i ha destacat el guió que és un retrat de les relacions humanes d’una família de classe mitjana, portat a l’extrem, però que en molts dels personatges ens hi podem reconèixer, perquè són personatges creïbles.
L’alcalde ha destacat també que volen fer accions que ajudin a promocionar la vila, però sempre lligat a productes de qualitat com és el cas d’aquesta tele movie.
“Vilafranca. No ens coneixes prou” està coproduïda per Diagonal TV i TV3, i dirigida per Lluís M. Güell, amb guió de Jordi Casanovas. A la gala de preestrena, que serà presentada per Anna Riog que ha fet part de la música, hi assistiran, el director i el guionista, els actors del film i membres de l’equip tècnic, i també s’han convidat directius de TV3 i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: