Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní, Gelida aproven per unanimitat mocions contraries al projecte de quart cinturó

Sant Sadurní, Gelida aproven per unanimitat mocions contraries al projecte de quart cinturó

Els dos ajuntaments s’ha adherit també a la Plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès”, per tal de mostrar l’oposició del territori a l’actual proposta.

El ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha mostrat aquesta setmana la seva unitat en la moció presentada pel PDeCAT i ERC en defensa de la identitat vitivinícola del Penedès, davant el Pla Territorial parcial del Penedès impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i el projecte del Quart Cinturó, que connectaria el Baix Llobregat i el Penedès. Aquesta infraestructura, consideren des de l’Ajuntament, tindria un gran impacte en el paisatge i la vinya, especialment a Sant Sadurní però també a Gelida, Sant Llorenç d’Hortons i Masquefa.
El Ple de l’Ajuntament de Gelida va aprovar dimarts al vespre, també per unanimitat, una moció a proposta del grup d’ERC en el mateix sentit.
I finalment en el cas des de Sant Llorenç d’Hortons s’ha mostrat la preocupació davant d’aquest projecte i han posat en marxa una comissió de seguiment per veure l’afectació que pot tenir en el municipi. Aquest dijous en la sessió de ple es portarà a votació una moció en el mateix sentit de les que ja s’han aprovat a Sant Sadurní i Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: