Dilluns, 3 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Max Margalef vol reforçar les arrels de l’Acadèmia i de la feina feta en els darrers 12 anys

Margalef era l’únic candidat a substituir Joan Tarrada, que ha estat al capdavant de l’Acadèmia els darrers 12 anys.

L’Acadèmia Tastavins ha fet oficial el relleu al cap davant de l’entitat aquest dijous al vespre, amb l’elecció de Max Margalef com a president en substitució de Joan Tarrada. Margalef explica que entoma el repte amb molta il·lusió i ganes. Com a eixos bàsics la voluntat seria reforçar les arrels de l’entitat que passen per donar el màxim suport al món del vi. Mantenir i impulsar més encara el Vijazz serà un altra línia de treball de la nova junta.
Per Margalef no perdre la passió per el món del vi és primordial, però fer-ho des del sentit comú i amb la consciència que es gestiona una entitat que té un pressupost important, superior als 700.000€.
El nou president ha volgut reconèixer els 12 anys de treball de la junta sortint i del seu president , i vol continuar amb l’empenta que tenen.
En unes setmanes, Margalef farà públics els noms de les persones que composaran la seva junta per els propers 4 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: