Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove va actuar a Festa Major de Gavà, amb una bona diada de castells de 6

La Jove va actuar a Festa Major de Gavà, amb una bona diada de castells de 6

Dissabte la Colla Jove va actuar a la diada de la Festa Major de Sant Pere, a Gavà, al costat dels Castellers de Gavà, els Castellers de Viladecans i els Castellers de Castellar del Vallès.

La colla vilafranquina hi va fer una bona i consolidada actuació, descarregant amb suficiència la torre de 6, el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6. Van iniciar la diada amb un pilar de 4 de salutació, íntegrament femení, i la van acabar amb un pilar de 4 aixecat per sota, aparcant el pilar de 5 per a posteriors diades. Al final de la diada, la colla va demanar suport per fer una prova de 4 de 7 damunt la pinya i així ho va fer, mostrant unes bones mides i sensacions, de cara a preparar aquest castell. La Jove està treballant els castells de 7 amb vistes a portar-los a plaça a finals d’agost.
Els Castellers de Gavà, els Castellers de Viladecans, i els castellers de Castellar van fer castells de 6.
La propera actuació de la Jove serà dissabte vinent, a la tarda, a Vilafranca, on es farà la coneguda com a Diada Itinerant. Serà a les 7 de la tarda al Parc de Sant Julià. Enguany serà una diada ràpida on hi actuaran dues colles: la Colla Jove de Vilafranca i els Castellers de Rubí.
Els assajos de la colla son cada dimecres i divendres a les 19:30 h la canalla i a les 21:30 h tota la colla, al pati de l’Escorxador. Els assajos són oberts a tothom i la Jove fa una crida a Vilafranca i comarca, per seguir sumant camises de color blau cel i continuar amb la seva evolució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: