Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz ha batut rècords en la seva dotzena edició

Els concerts de Ron Carter, Kenny Garrett, Avishai Cohen i Charles Lloyd han omplert la plaça Jaume I amb el seu jazz de primer nivell, amb un cartell musical marcat per l’expertesa i el virtuosisme.

Pel que fa a la fira de vins i caves, els més de quaranta expositors que hi havia a la rambla de Nostra Senyora han ofert els seus productes a milers de visitants provinents del Penedès però també de fora d’aquestes comarques i de l’estranger.

El president dels Tastavins i responsable del Vijazz Joan Tarrada explicava que, a falta de dades definitives, sembla que la dotzena edició del festival ha batut tots els rècords.

Tarrada afrontava la seva darrera edició del Vijazz com a president dels Tastavins, una responsabilitat que ara recaurà en el seu successor, Max Margalef. Feia un balanç del tot positiu i agraïa al seu equip els esforços per tirar endavant dotze edicions de Vijazz.

Per la seva part, el director artístic del festival Pere Pons destacava que la fórmula del Vijazz és una fórmula d’èxit.

Pel que fa als tastos i maridatges, les xifres diumenge a la tarda eren bones. El vicepresident dels Tastavins Josep Tutusaus parlava d’entre 1.200 i 1.400 persones participants quan encara no s’havien tancat les inscripcions per a les darreres sessions. Entre les propostes hi havia maridatges amb pernils, sushi, fumats o anxoves.

De tot el que ha passat en aquesta darrera edició del Vijazz m’ha pres bona nota el successor de Joan Tarrada a la presidència dels Tastavins, Max Margalef, que farà efectiva la renovació de la junta el proper 26 de juliol.
Margalef creu que el Vijazz s’ha de “cuidar” tot seguint la línia marcada durant aquests anys.

El Vijazz s’ha complementat amb multitud de visites guiades dins el nucli de Vilafranca i al seu entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: