Dimecres, 20 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Nord d’Àfrica, l’Orient Mitjà i Canadà entre els destins més demandats per aquest estiu

Les agències vilafranquines apunten que han notat un increment en les vendes respecte l’any passat.

L’estiu és la temporada més propícia per a fer viatges ja que la majoria de persones sol tenir les seves vacances més llargues. En canvi, les agencies de viatges és quan més feina tenen. De manera generalitzada, les agències vilafranquines amb les que hem pogut parlar, apunten que han notat un increment en les vendes respecte l’any passat. Pel que fa a l’empresa Som Viatges, les tendències de destins per aquestes vacances han estat Canadà o els Estats Units.

Però també estan començant a contractar-se molts creuers fluvials.

A Viatges Ecuador han vist repuntar de nou destinacions que feia anys que estaven aturades a causa de la inestabilitat política dels països. Han venut sobretot viatges al Nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà.

El responsable de l’oficina de Viatges Ecuador de Vilafranca, Pere Albornà també comentava que noten certa preocupació en els clients per les vagues de les companyies aèries que està havent aquest estiu i que es repeteixen cada any per aquestes dates.

Davant d’aquest tipus d’eventualitats, afegeixen al seu favor, que les agències físiques donen unes garanties que les cadenes online no poden assegurar. Sí que és cert que fa un temps, amb el boom dels cercadors d’internet de vols i hotels van notar una davallada en les vendes però ara, diuen, hi ha un canvi de tendència a l’alça en favor de les agències presencials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: