Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les piscines de l’Alt Penedès registren un alt nivell d’usos aquest estiu

Cada cop hi ha més gent que opta per la piscina a l’Alt Penedès, ja sigui per la proximitat, la comoditat o les activitats complementàries que s’hi duen a terme.

A pocs dies per finalitzar el mes d’agost, les piscines alt penedesenques fan un bon balanç de la temporada d’estiu. La sensació és que l’estiu passat va ser més calorós que aquest però tot i així, des de la piscina dels Monjos fan un balanç del tot positiu ja que el nivell d’usuaris s’ha mantingut al nivell d’altres anys. Manel Alpuente és el regidor d’esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. La realitat és que la piscina dels Monjos acull usuaris d’arreu de la comarca, Alpuente creu que és pels seus preus assequibles.

A la piscina de Sant Sadurní han notat un augment de l’afluència de públic durant el mes de juliol, possiblement pels pics de calor. El Soufiane Ben Sallam és l’administratiu d’esports.
Ben Sallam explica que el balanç és molt bo perquè han recuperat els nivells prepandèmia.

Les piscines Isidre Prunés de Vilafranca estan situades al recinte exterior del Complex Aquàtic. El gerent del Complex, Juan Diego Romero, explica que aquest estiu el nivell d’usos està per sobre del de l’any passat. El Complex Aquàtic compta amb les piscines interiors i les exteriors. Romero ha explicat que són dos públics completament diferents els que fan ús d’unes piscines i de les altres. També han notat que al mes d’agost el nombre d’usuaris es manté i ja no baixa com anys enrere.
Ja fa temps que les piscines Isidre Prunés compten a l’estiu amb la programació d’activitats de l’H2OCI el que ha portat a augmentar el públic familiar.

Tant a la piscina dels Monjos, Sant Sadurní com Vilafranca coincideixen a observar que el públic més assidu és el familiar però també s’hi acosta el jovent en grups o les persones majors de 65 anys per fugir dels pics de calor. Les piscines de la comarca estaran obertes fins a principis de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: