Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai jove la nau organitza tallers, cursos i sortides per a jovent durant l’estiu

L’estiu és un dels moments àlgids a l’espai jove La Nau, amb una oferta molt variada i amb ampliació d’horaris matins i tardes.

Des del dia 26 de juny i fins demà 4 d’agost, l’equipament acull activitats i tallers accessibles per a joves.

Durant l’estiu l’espai jove La Nau està ple de vida. La programació ‘Oh estiu 2023’, de l’equipament vilafranquí acull tallers, formació, sortides, espais de joc o activitats esportives al llarg dels mesos de vacances estiuenques.

La Núria Albornà és responsable de l’espai jove La Nau i explica quin és el perfil de joves que participen més de les activitats al llarg d’aquests mesos.

Una de les claus de l’èxit de convocatòria és que la programació es crea conjuntament amb els usuaris habituals.

Pel que fa a la difusió de les activitats, es té molta connexió amb els centres de secundària, així com amb els usuaris que participen a La Nau durant tot l’any. La Saida Basou està fent el curs d’estètica i cuina sense pares al llarg de l’estiu.

A més, les activitats de l’equipament juvenil volen ser accessibles per a tothom, de manera que són finançades i, per tant, gratuïtes. La Raquel Isard ha cursat el curs de monitors i monitores al llarg dels darrers dos mesos.

També hem parlat amb altres usuàries que s’han format per ser monitores de lleure, que posen en valor tot el que han après.

I un dels altres tallers d’aprenentatge i reforç que s’estan fent és el de català, una quarantena de joves dividits en dos grups. El Brayan Rodríguez i el Makhtar són alumnes de català.

Amb tot, tant el jovent com monitors valoren molt positivament com ha anat el mes de juliol a l’espai jove.

S’ha pogut atendre a les necessitats d’un col·lectiu que fins ara, a l’estiu, el seu ventall d’activitat no era tan ampli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: