Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Europa, el Carib, Estats Units i Àsia, principals destins d’estiu escollits pels penedesencs

Enguany s’ha recuperat la mobilitat internacional a gairebé totes les parts del món

Aquest estiu es confirma la recuperació del turisme després de tots aquests anys de diverses restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Segons un estudi del buscador de vols i hotels Jetcost, el 83% dels espanyols tenen pensat viatjar durant les seves vacances d’estiu, les cerques dels vols s’han incrementat en un 25% i les d’hotels en un 37% respecte a l’any passat, malgrat l’increment de preus.

Pel que fa als destins, les agències vilafranquines han notat que han baixat les Illes Balears perquè ha apujat molt el preu i molta gent prefereix pagar una mica més i viatjar a destins més llunyans.

També són cada cop més les persones que trien fer un viatge al Carib perquè els preus són més econòmics que anys enrere.

Els creuers també estan cada cop més de moda fins i tot entre la població més jove i les agències tenen cada cop més demanda per viatges poc organitzats.

Pel que fa a l’increment de preus, des de les agències expliquen que al principi semblava que no influiria gaire perquè la gent té moltes ganes de viatjar de nou amb normalitat però que ara, ja en plena temporada, els preus dels viatges per aquests mesos d’estiu són més elevats i, per tant, moltes persones s’ho repensen si no han planificat les vacances amb antel.lació.

Amb el que coincideixen tots professionals del sector és que enguany s’ha perdut la por al virus i s’ha recuperat la mobilitat internacional a gairebé totes les parts del món.

El mateix estudi de Jetcost apunta que enguany el juliol ha superat l’agost com el mes més escollit per les vacances i, a més, el juny també ha anat guanyant popularitat gradualment sobretot pels preus més econòmics dels viatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: