Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Modernisme ha estat el protagonista de la primera visita teatralitzada del mes de juliol

Diumenge passat a dos quarts d’onze del matí, el Servei de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès va començar el mes de juliol amb una de les seves visites guiades teatralitzades

Diumenge passat a dos quarts d’onze del matí, el Servei de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès va començar el mes de juliol amb una de les seves visites guiades teatralitzades. Aquesta permetia, de manera amena, recórrer la petjada del Modernisme a Vilafranca del Penedès.

El recorregut va començar a l’Oficina de Turisme fent un passeig pel centre de Vilafranca i endinsant-se en dues cases significatives: La casa Freixedas, que acull el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i la Casa Miró. Aquestes cases transporten els visitants a la Vilafranca d’aquella època amb la presència de personatges del moment que expliquen vivències i anècdotes.

La ruta descobria també una de les joies de Vilafranca, l’escultura modernista d’en Josep Llimona ubicada en la cripta de la basílica de Santa Maria. La visita va acabar a la casa Miró, un lloc que ha servit d’escenari per a diferents sèries i pel·lícules. Tot plegat, va acabar amb una copa de vi gentilesa de la DO Penedès.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: