Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions per participar en dos cursos d’Autoprotecció i Suport Vital Bàsic

És un curs gratuït que s’adreça als professionals que treballen amb els col·lectius més vulnerables. Es farà el dia 27 de juny a l’Escorxador, i cal inscriure’s abans del dia 25.

L’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació, organitza, el proper 27 de juny, dos cursos, un de matí i un de tarda, d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA.
Aquesta formació, que serà gratuïta, està a adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc. Parlem de monitors i monitores, entrenadors i entrenadores, o docents entre altres.
Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca. Les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau: el reconeixement precoç de l’aturada i l’activació del sistema d’emergències, l’inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç. Així doncs, és molt important que la ciutadania en general vagi adquirint coneixements que permetin actuar correctament en possibles casos d’urgència i fins i tot, se sàpiga utilitzar un desfibril·lador per si es dona el cas que en tenim un a mà.
El curs es durà a terme a l’Escorxador de Vilafranca. El del matí serà de 10 a 2 i el de la tarda de 4 a 8. Tothom que hi estigui interessat caldrà que envií un correu electrònic abans del proper 25 de juny a l’adreça . En el correu electrònic s’haurà d’indicar nom, cognoms i telèfon de contacte així com a quin dels dos cursos s’està interessat a participar (matí o tarda). Les places són limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre de recepció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: