Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escorxador acull l’exposició “L’homosexualitat a través de la història”

Aquesta setmana Vilafranca commemora el Dia de l’Orgull LGTBI amb una exposició i la projecció d’un documental.

L’exposició es va inaugurar aquest dilluns. Emmarcada en els actes de 28 de juny, l’exposició “L’homosexualitat a través de la història” ha estat cedida pel GAG, Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals.

La inauguració es va fer amb una xerrada a càrrec del comissari de l’exposició, l’historiador Leopold Estapé, del president de GAG, José Benito Eres i de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo.

José Benito Eres aprofitava per fer difusió de la seva entitat, fundada el 1999, amb la voluntat construir una societat millor i més justa basada en la igualtat de drets per a tothom on els diversitats siguin considerades un valor i no una causa de discriminació.

L’exposició fa un viatge a través dels fets més significatius la història de la humanitat, posant l’accent especial a la transsexualitat, el lesbianisme, o l’homofòbia.

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, assistia a la inauguració de l’exposició, i explicava la implicació de l’ajuntament amb el col.lectiu LGTBI.

Arroyo avançava que en relació als actes amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que es commemora el 28 de juny, aquest dijous es penjarà a l’ajuntament la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí i també es projectarà a l’auditori del Vinseum el Documental EnFemme.
L’acte, que tindrà lloc a les set de la tarda, comptarà amb la presència de la directora del documental Alba Barbé i la directora fotogràfica i protagonista del documental Mar C. Llop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: