Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen portar el 3/9 amb folre diumenge a la Masia del seu fundador, Cal Cassanyes

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca tenen doblet, i amb la voluntat de dur a plaça les construccions que porten treballant en aquest inici de temporada.

El president dels Verds, Joan Badell, i el cap de colla, Toni Bach, explicaven a Cal Figarot les intencions de la colla tant dissabte al vespre a Vilafranca en el marc de la Nit dels Xarel·los, com diumenge al migdia a Sant Marçal a la masia del fundador de la colla.
Joan Badell comentava que l’actuació de diumenge és important per la colla, ja que s’emmarca en els actes del seu 70è aniversari. Vol ser un homenatge evidentment al fundador de la colla, Oriol Rossell; però també a totes les persones que van creure en aquell moment en fer una colla castellera a Vilafranca.
De fet, Badell apuntava la voluntat de la colla de fer castells de 9 tant dissabte a la nit al carrer de Sant de Pere, davant del Claustre de Sant Francesc a Vilafranca en els actes de la Nit dels Xarel·los; i també diumenge al migdia a la masia de Cal Cassanyes, a Sant Marçal. En aquest sentit, Toni Bach parlava de poder completar entre els dos dies els 3 i 4 de 9 amb folre, el 3 de 8 amb agulla i el 5 de 8.
En la mateixa trobada amb la premsa els Castellers de Vilafranca van aprofitar per presentar el cartell amb el que anunciaran a partir d’ara els actes d’aquest 70è aniversari. Un cartell que ha estat realitzat per la dissenyadora vilafranquina Marta Cerdà, que actualment resideix i treballa a Amsterdam. Tot i que hauria volgut, no va poder assistir a la presentació i va ser la seva mare la que va representar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: