Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tornen al seu origen i fan Sant Cugat Sesgarrigues plaça de 9

La propera cita dels Verds és aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça de la Font de Tarragona en la diada del primer diumenge de Santa Tecla, on podrien portar a plaça el 3d10fm

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dijous al vespre a Sant Cugat Sesgarrigues, població on van actuar per primer cop tot just feia 75 anys. Els Verds no van anar-hi a cobrir expedient sinó que van descarregar el primer castell de 9 que veia aquest municipi penedesenc.

A banda del tres de nou amb folre, els Verds van completar també la torre de vuit amb folre, el quatre de vuit i van tancar l’actuació d’una forma ben especial: amb dos pilars de 4 i un de 5 que volien representar una ja mítica imatge del que es va fer fa 75 anys. En aquella ocasió, però, van ser dos pilars de 4 i, al mig, el Crist que entrava a l’església que enguany han substituït per un pilar de 5.
Abans de l’actuació Carles Mata va llegir un parlament on destacava tot el camí que ha fet la colla i feia un homenatge a tothom que ho ha fet possible. En aquest sentit Toni Rossell, fill d’un dels fundadors dels Verds, Oriol Rossell, apunta la importància de l’actuació a Sant Cugat.

Després de l’actuació la colla va celebrar un piscolabis i es van fer fotografies amb dos grans números que representaven el 75è aniversari.

La propera cita dels Castellers de Vilafranca és aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça de la Font de Tarragona en la diada del primer diumenge de Santa Tecla, on podrien portar a plaça el 3d10fm sempre que tinguin suficient gent. Els Verds actuaran al costat de la Colla Vella, la Jove de Tarragona i els Xiquets. La diada es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: