Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou reglament de protecció de dades protagonitza la primera sessió del cicle Obre’t portes

El nou reglament europeu de protecció de dades ha centrat la primera sessió del cicle de píndoles informatives per a entitats Obre’t portes.

El cicle s’ha dissenyat en base a les principals preocupacions que han plantejat associacions i entitats sense ànim de lucre consultades per l’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca.
El nou reglament europeu de protecció de dades, que entrava en vigor de forma definitiva el passat 25 de maig, suposa, a grans trets, que s’hagi de demanar el consentiment previ a les persones per fer servir les seves dades.

L’advocada Patrícia Julià va ser l’encarregada d’explicar-ho davant de la quarantena de representants d’entitats que es van reunir en aquesta sessió informativa que tenia lloc aquest dijous a l’Escorxador.

Julià va explicar que, amb l’aplicació del nou reglament, cada “finalitat” requereix d’un consentiment previ.

La sessió sobre la protecció de dades s’ha avançat en el calendari per donar resposta a les necessitats de les entitats.

Les següents sessions del cicle Obre’t portes, que està organitzat conjuntament amb el Servei de Cultura, versaran sobre altres temes com altres normatives legals, la redacció de projectes, la comunicació o la captació de fons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: