Dimecres, 16 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull per tercer any les projeccions del festival de cinema d’Autor de Barcelona

La sala Zazie acull aquests dies les quatre projeccions itinerants que dins del Festival de Cinema d’Autor de Barcelona es faran a Vilafranca. Un cicle que es pot veure a Vilafranca des de fa 3 anys.

Les projeccions s’iniciaven aquest dijous amb el film italià “A ciambra”. Des de Cine Club Vilafranca, Teresa Sala remarcava que és una excel·lent oportunitat de veure bones pel·lícules d’autor a Vilafranca. Des de que l’organització del D’A va decidir fer aquestes projeccions itinerants fora de Barcelona, Vilafranca n’ha estat seu i des de Cineclub n’estan encantats.
Les projeccions es fan en l’horari habitual de Cine Club, i després de la projecció d’aquest dijous, el vespre de divendres serà el torn del film gallec “Dhogs”. La propera setmana, també amb una projecció dijous i l’altre divendres es presenten “El león duerme esta noche” i “Sollers Point”.
Un festival, el D’A, que està tenint també molt bona acollida entre els socis de Cineclub, però també entre els amants del cinema de Vilafranca i la comarca que aprofiten l’ocasió per poder veure pel·lícules d’autor que d’altra banda difícilment arribarien a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: