Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull es mostra satisfet del reconeixement europeu del projecte Vinyes x Calor

L’alcalde de Vilafranca destaca l’aposta innovadora del projecte que suposa tancar un cercle amb inserció social, reducció d’emissions contaminants i creació d’energia.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient, Josep M. Martí, va recollir dimecres a Brusel.les, la distinció Best LIFE dins la categoria de Climate Action per al projecte penedesenc, liderat per l’Ajuntament de Vilafranca Vinyes per Calor.

Pere Regull destaca l’aposta innovadora del projecte que suposa tancar un cercle amb inserció social, reducció d’emissions contaminants i creació d’energia.

Han estat un total de 63 els projectes europeus distingits d’un total de 430 projectes presentats, entre tots els acabats el 2016 i 2017.

D’altra banda l’Ajuntament també ha avançat per una futura comercialització de l’energia generada pel projecte Vinyes per Calor a través de l’empresa municipal d’aigües.

Actualment aquest projecte  liderat per l’Ajuntament de Vilafranca i en què participen Nou Verd, Innovi i Covides dóna servei a alguns cellers i a la zona d’equipaments públics de la Girada a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: