Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’institut Alt Foix de Sant Martí Sarroca acull l’exposició “Escoles d’altres mons”

La mostra es podrà visitar, en aquest institut, fins al proper 25 de maig.

L’alumnat dels centres educatius i la ciutadania en general podran gaudir així d’un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l’educació i les desigualtats socials a partir de les fotografies del fotoperiodista Kim Manresa. A través de 50 fotografies, 16 de les quals serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, les escoles, els professors i la ciutadania en general fan un viatge a la realitat educativa de diferents indrets del món.

L’exposició és un recurs educatiu proporcionat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que les escoles i altres entitats socioeducatives disposin d’eines per fomentar l’educació en valors com la solidaritat i el respecte a la diversitat de les persones. Des del 2006, la mostra s’ha exhibit a més de 80 municipis de la demarcació i durant el curs 2017-2018 està previst que visiti un total de 13 municipis més.

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides, amb Francesc Murgades

Penedès Televisió

03:00
Actualitat - Els Monjos
Fira de la Transhumància de Santa Margarida i els Monjos
03:15
Saníssim
La cosmètica
03:30
Cuines del món
Pau Luque Ferrer. Calzone napolitana de verdures amb formatges

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: