L’empresa Artcava ha promogut una pluja d’idees per millorar el seu projecte d’enoturisme
El primer dia de fires, divendres de la setmana passada, es va dur a terme una laboratori d’emprenedoria i innovació per reflexionar entorn de l’enoturisme.
A la tarda es va fer una sessió en el recinte de la Fassina, en el marc de les fires de maig, tot i que els 40 participants van anar pel matí al celler d’Artcava a Avinyonet. L’acte es presentava amb el nom d’Ideató d’enoturisme i estava conduit per la consultora Joveslab, amb l’objectiu de trobar bones idees per emprendre un nou negoci dins de l’enotirusme al Penedès.
JovesLab aplica els principis del ‘Design Thinking’ per dissenyar una proposta de negoci.
L’activitat es va fer en el marc del programa municipal “Actualitza’t per fer-te fort amb HITD” i va comptar també amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort.
En el transcurs de la jornada els participants van plantejar nombroses idees, de les que se’n van seleccionar les que es van considerar millors i es va fer un planteig de com portar-les a la pràctica.