Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Artcava, un celler del Penedès, es reinventa en un temps rècord a causa de la crisis actual

Artcava, un celler del Penedès, es reinventa en un temps rècord a causa de la crisis actual

El celler d’Avinyonet conegut per la seva dedicació 100% a l’enoturisme internacional es reinventa per causa de la Covid-19, d’una forma participativa gràcies a la plataforma de micromecenatge Verkami

Alineats amb tot l’equip de 5 persones van idear via videoconferència la campanya #MakeItHappen per a la plataforma líder a Europa de micromecenatge. Amb la incògnita de com reaccionaria la gent en una situació tant complicada, però amb la il·lusió i la confiança de tenir les coses clares, després que tot l’equip hagués obtingut 40 noves propostes post Covid-19, i agrupar-les en 5 projectes, neix la proposta del wine bar entre vinyes, en format “pop-up”, que és una proposta efímera, temporal, per poder fer front a la caiguda del 100% de turistes internacionals. El projecte és farà realitat restaurant contenidors marítims reciclats, i amb l’enfocament de la cultura pop del street market però en un entorn totalment rural i rodejats de vinyes presidenciades per la muntanya de Montserrat. L’evolució de la campanya #MakeItHappen els ha agafat per sorpresa, ja que en 4 dies havien assolit els 9.500€ previstos, que és la meitat de la inversió que necessiten, i encara queden 4 setmanes de campanya oberta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: