Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ArtCava i Aquells nois tan simpàtics impulsen una campanya solidària en benefici de Coopera

La campanya de micromecenatge Forma part del relleu! es posarà en marxa dilluns 17 de maig i té per objectiu recaptar fons perquè Coopera pugui adquirir un tractor per treballar les terres.

Aquest dimarts el projecte de relleu agrari i inclusió laboral Coopera ha presentat una iniciativa solidària impulsada pel celler d’Avinyonet ArtCava i l’estudi creatiu Aquells Nois Tan Simpàtics. Es tracta de la campanya de micromecenatge Forma part del relleu!, que es posarà en marxa dilluns 17 de maig i que té per objectiu recaptar fons perquè Coopera pugui adquirir un tractor per treballar les terres. Des de l’estudi Aquells Nois Tan Simpàtics s’han encarregat de crear la línia gràfica i la pàgina web elrelleu.cat a partir de la qual es podran fer les aportacions pel tiratge solidari.
Amb aquesta iniciativa, el celler ArtCava elaborarà un cava i destinarà 3 euros del preu de venda de cada ampolla al projecte de relleu agrari. La particularitat és que el celler farà tot el procés d’elaboració del cava conjuntament amb les persones amb risc d’exclusió social que estan treballant amb Coopera. Ho explica el CEO del celler, Èric Enguita.

Així, dilluns es posa en funcionament la campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Tothom que ho vulgui podrà contribuir-hi amb imports que oscil·len entre els 20 i els 500 euros. La primera fita és recaptar 8.000 euros, que serviran per cobrir el lloguer d’un tractor per un any. Si se supera aquesta xifra, el segon objectiu serà assolir els 15.000 euros, que s’utilitzaran per aportar una entrada pel tractor. La campanya durarà 40 dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: