Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reinventar el concepte d’enoturisme per mantenir-se actius i suplir el client estranger

La incertesa plana sobre qualsevol tipus d’activitat i l’enoturisme no n’és una excepció.

És el cas d’Artcava, a la masia Can Batlle d’Avinyonet del Penedès. Després de deu anys rebent a la cava un perfil de visitant en bona part estranger, la pandèmia de coronavirus i les restriccions que se’n deriven han obligat a repensar la seva oferta enoturística. La proposta que han plantejat en aquest nou escenari és La Manela, una oferta gastronòmica de carrer entre vinyes. Tot i no haver inaugurat oficialment, ja que està previst fer-ho al setembre, Artcava ha acollit ja tres esdeveniments: una nit d’hamburgueses, una de tacos i la d’aquest passat divendres, d’empanades i choripan. D’aquesta manera, ofereixen menjars típics d’altres països però amb ingredients de proximitat i els mariden amb els seus caves.
De moment la resposta dels visitants està sent positiva.

La incertesa plana sobre qualsevol tipus d’activitat i l’enoturisme no n’és una excepció. En aquest sentit, des d’Artcava esperen que la situació derivada del coronavirus es vagi normalitzant per poder seguir treballant amb el públic de proximitat i recuperar el client estranger.

El projecte de La Manela ha tirat endavant gràcies a un micromecenatge amb els que els seus impulsors van poder recollir un 80% del pressupost necessari. Per a totes les propostes cal fer reserva prèvia per tal de garantir les normatives sanitàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: