Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“Font-tallada” i Irene Alemany van rebre el 26è premi Rossend Montané

“Font-tallada” i Irene Alemany van rebre el 26è premi Rossend Montané

L’associació cultural “Font-tallada”, en l’apartat d’entitats; i l’enòloga Irene Alemany, en l’apartat honorífic, van rebre diumenge al migdia el 26è premi Rossend Montané.

L’acte de lliurament d’aquest guardó, que reconeix el treball fet a favor del municipi per persones i entitats, va tenir lloc al Conjunt Monumental dins dels actes de la 38a Trobada d’Olèrdola.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, exposava que amb el premi se li vol reconèixer a Font-tallada la seva llarga trajectòria i a la vegada ajudar a  afrontar la nova etapa de conversió del butlletí imprès en un informatiu digital. Ramírez recordava que al llarg dels seus 44 anys d’existència i dels 448 números publicats, el butlletí de Sant Pere Molanta i l’Arboçar ha estat una iniciativa “del poble i pel poble” que no ha deixat mai de ser un projecte col·laboratiu.

D’altra banda la regidora de cultura, Arantxa Torres, va qualificar a Irene Alemany com a “dona compromesa” que sempre estava disposada a col·laborar. Copropietària de les bodegues “Alemany i Corrió”, viu a Sant Pere Molanta des de fa 10 anys i va fer el pregó de la Festa Major del poble l’any 2013. Elaboren el vi solidari “Microscopi” a benefici de la recerca oncològica que es fa a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: