Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accèssit del premi Rossend Montané a l’ADF Subirats

L’ADF Subirats ha rebut l’accèssit del premi Rossend Montané per la Xarxa de vigilància forestal dotada amb càmeres de videovigilància.

Prop de 600 voluntaris de les 126 ADF de la demarcació de Barcelona van participar dissabte al Recinte Firal del Sucre de Vic a la festa de les ADF, amb el lliurament dels XX Premis de Prevenció d’Incendis Forestals.

Durant l’acte es va reconèixer el treball de l’ADF de Piera, que ha guanyat el Premi Rossend Montané per la recuperació del dipòsit d’abastament d’aigua de Can Aguilera. En aquesta mateixa categoria, l’ADF de Subirats ha rebut un accésit per la Xarxa de vigilància forestal dotada amb càmeres de videovigilància. D’altra banda, l’ADF del Bruc ha obtingut el Premi Jordi Peix i Massip, amb un accèssit a l’ADF de Teià. També s’ha lliurat el Premi Honorífic Joaquim Maria de Castellarnau i que ha recaigut en Antoni Comas Danés, iniciador de l’Agrupació de Defensa Forestal El Cabreres.

En aquesta edició es commemorava el 30è aniversari dels programes de prevenció d’incendis forestals impulsats per la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: