Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els premis de Prevenció d’Incendis Forestals premiaran el millor projecte per finançar-lo

Enlloc de donar un premi un cop s’ha fet una intervenció, el guardó permetrà fer realitat un projecte o, almenys, finançar-ne una part.

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i responsable de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat Dionís Guiteras ha presentat al Consell Comarcal les novetats de la vint-i-unena edició dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals.
Els premis estan dotats amb 22.000 euros: 11.000 per a cadascuna de les dues categories. El premi Jordi Peix es destinarà a un projecte de sensibilització, informació, comunicació i educació en matèria de prevenció d’incendis forestals realitzat per una ADF en cooperació amb altres entitats vinculades també a la prevenció. El premi Rossend Montané premiarà un projecte de coordinació de la planificació de la gestió forestal i adequació d’infraestructures per a la prevenció d’incendis forestals. D’aquesta manera, enlloc de donar un premi un cop s’ha fet una intervenció, el guardó permetrà fer realitat un projecte o, almenys, finançar-ne una part.

Finalment, el premi honorífic Joaquim M. De Castellarnau es concedirà com a reconeixement públic a la trajectòria d’una persona en relació a la prevenció d’incendis. El termini de presentació de sol·licituds als premis acaba el 27 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: