Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Juan Francisco de Tena i l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola premis Rossend Montané

Juan Francisco de Tena i l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola premis Rossend Montané

Juan Francisco de Tena, en l’apartat honorífic; i l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola, en la categoria d’entitats, han rebut aquest diumenge al migdia el premi Rossend Montané.

El lliurament, en la seva 25a edició, s’ha celebrat en el marc de la programació de la 37a Trobada d’Olèrdola en un acte fet a l’interior del local Rossend Montané de Sant Miquel, l’ espai que ha acollit la Trobada aquest any a causa del temps.

El premi vol reconèixer valors com el de la dedicació i la tasca feta per Olèrdola. En el cas de Juan Francisco de Tena, s’ha reconegut la seva  important aportació a la promoció de  l’esport al municipi en diverses vessants, com a monitor d’esports, entrenador i fundador del Base Olèrdola i assumint l’assignatura d’educació física a les escoles. Juan Franscico de Tena s’ha jubilat fa uns mesos, després de treballar 28 anys per l’Ajuntament d’Olèrdola.  En l’apartat d’entitats, el Consell Consultiu ha premiat la feina de l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola. La regidora de cultura, Arantxa Torres, posava l’accent en què el premi vol reconèixer “ la tasca d’un grup de veïns” que amb la seva feina fan possible la nit màgica de Reis a Olèrdola assumint feines com el muntatge de la carrossa. L’alcalde, Lucas Ramírez, recordava que l’associació agrupa a veïns de diferents nuclis del municipi, fent possible l’arribada dels Reis Mags a Sant Miquel, Can Trabal, Can Torres i Sant Pere Molanta. En nom de l’entitat, Juan Alberto Moreno explicava que els hi feia molta il·lusió rebre el premi i anunciava que la dotació econòmica de 1.000 euros que comporta el guardó es destinarà a millorar la carrossa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: