Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tallers d’estiu de música tradicional arrenquen un curs més

Les classes d’instruments tradicionals es fan tant en grup com de forma individual.

Del 2 al 6 de juliol tindran lloc els Tallers d’estiu de música tradicional, un cicle organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Les classes d’instruments tradicionals es fan tant en grup com de forma individual. També hi ha l’opció de classes per a grups ja consolidats o amb ganes de formar-ne un.

Les classes tindran lloc des del dia 2 fins al 6 de juliol, entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre, en classes de 30 o 45 minuts, segons l’opció escollida per l’alumne. L’edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys.

El professorat d’instruments està format per: Jordi Mestres i Jaume Aguza a la gralla, Lluís Giménez al timbal, Cristina Boixadera al flabiol i tambor, Francesc Sans al sac de gemecs, Daniel Carbonell a la tarota, Núria Lozano a l’acordió diatònic i Víctor Pedrol a la percussió de mà del Mediterrani.
Per segon any s’ofereix el taller xics a càrrec de la Montse Terrades, en aquest cas dirigit a infants nascuts entre el 2010 i el 2013.

Tots els tallers es desenvoluparan als diferents espais de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. Les inscripcions es podran realitzar per Internet del 28 de maig al 8 de juny de 2018 a través de la web de l’Ajuntament.

Aquest any, la Mostra de música tradicional es farà a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal. Serà el divendres dia 6 de juliol a les nou del vespre. La mostra del taller de xics es farà a les set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: