Dimarts, 10 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM comptaran amb l’Oficina del Voluntariat per cercar voluntaris

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat públicament l’acord de col.laboració amb l’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca.

Els administradors tenen la voluntat d’incloure a totes aquelles persones de Vilafranca que tinguin ganes de col.laborar amb la festa i compten amb el suport de l’Oficina del Voluntariat i de la plataforma minuts.cat/vilafranca . A la oficina s’hi pot adreçar qui vulgui personalment, o sinó els voluntaris es podran apuntar online a activitats concretes que s’aniran anunciant a través de la plataforma.

L’administradors, Lídia Blasco, avançava que el primer acte ja està obert i és la col.laboració en la cursa de Sant Fèlix del proper 10 de juny.

Per la seva banda el regidor de Participació i Voluntariat, Miquel Medialdea, es mostrava molt satisfet  de la confiança expressada per part dels administradors i assenyala que la plataforma minuts pot ser una bona eina.

La plataforma minuts comptabilitza el temps dedicat per part dels voluntaris i el bescanvia per entrades d’activitats culturals. Ja es va posar en funcionament en la mitja marató de l’Espirall i també s’ha ofert per una reforestació a la muntanya de Sant Pau.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Comerç de proximitat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: