Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presenten un cartell de la FM informatiu i amb els colors i la gent com a protagonistes

El pati posterior de l’Escorxador ha estat l’espai escollit pels administradors de la Festa Major de Vilafranca per presentar el cartell d’enguany.

Esther Ribas explicava que enguany han volgut retornar a un estil de cartell com els d’abans, informatiu i que es pugui conservar com una peça de col·leccionista i així ho van traslladar a l’empresa Giny, encarregada de la imatge gràfica. Recollint la proposta, el dissenyador Raimon Gumà, explicava que també en aquest cas s’ha treballat conjuntament amb els usuaris de la Fundació l’Espiga, en aquesta ocasió amb els del centre ocupacional.

El resultat és un cartell de fons blanc carregat de diferents imatges en color de protagonistes de la festa. En aquest sentit la dissenyadora, Rita Vilà, apunta que la protagonista de la festa és la gent.

D’altra banda l’Eva Gonzàlez destaca que cada cartell es pot considerar una peça única, perquè s’han elaborat manualment amb la tècnica de serigrafia.

S’han editat 200 exemplars del cartell, que estan numerats i que es posaran a la venda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: