Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina, Sílvia Grau, és la persona encarregada de fer l’estampa de Sant Fèlix

Els administradors de la FM van citar aquest dimarts als mitjans de comunicació per presentar la persona que s’encarregarà de pintar l’estampa de Sant Fèlix del 2018.

Ho van fer en un apartament del carrer de la Palma, decorat amb obres de l’artista. L’administradora Lídia Blasco explicava que ja en una primera reunió al mes de gener s’havien centrat en decidir alguns dels principals protagonistes de la festa. En pluja d’idees es proposaven artistes més trencadors i d’altres de clàssics per fer l’estampa. Finalment van optar pel que consideren una posició intermèdia.

Els administradors van anunciar l’estampera mitjançant un vídeo.

Es tracta de la jove dissenyadora vilafranquina, Sílvia Grau, especialitzada en disseny gràfic i imatge corporativa. Els seus estudis més recents han estat un Màster en Direcció d’Art per la Universitat Internacional de la Rioja i un Grau en Disseny per la Universitat de Barcelona.

Ha participat en les últimes edicions del Firart de Vilafranca, on ha exposat nombrosos quadres de la ciutat i de la seva Festa Major; i ha exposat quadres, també de temàtica vilafranquina, a l’exposició organitzada pel Pilar de Vuit l’any 2016.

Utilitza l’aquarel.la i tinta xina, amb una obra colorista i planteja un Sant Fèlix seguint el seu estil.

L’artista es declara amant de la pintura, el dibuix, la fotografia i l’experimentació artística en general.

Actualment treballa com a dissenyadora a gràfiques Kerpe de Vilafranca i  com a freelance fent projectes diversos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: