Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major han obert una web per recollir donacions de particulars

Els responsables de la Festa Major d’aquest 2018 es troben en plena campanya de recollida d’aportacions econòmics per cobrir les despeses de l’edició d’enguany.

En aquest punt, com explicava Xavier Aranda, van pensar que estaria bé què, a banda de les empreses que col·laboren o patrocinen activitats, les persones físiques també poguessin fer-hi aportacions si volien. Aranda explica que a través de la Fundació de la Festa Major es pot fer aquesta acció que permet a persones a nivell particular fer el seu donatiu, i al mateix temps poder tenir avantatges fiscals de cara a la declaració de la renda del proper any.
Per tal de desenvolupar una plataforma que pogués recollir aquest microdonatius es van posar en contacte amb la Cooperativa Colectic, que els ha fet una web. Fèlix Casanellas explica que estan instal·lats al barri del Raval de Barcelona, i que la seva tasca principal és vincular tecnologia amb aspectes socials i educatius. Consideren que la proposta que els van fer els administradors lliga amb l’esperit de la cooperativa, ja que vol donar suport a una iniciativa cultural i col·lectiva com és la Festa Major.
A través d’un procés molt senzill la persona interessada pot fer la seva donació, amb un mínim de 5€ i amb la possibilitat de tenir deduccions fiscals per la propera renda si la donació és superior als 50€. A web mostra la quantitat total que s’ha anat recollint, i permet també a través d’uns trons de traca, personalitzar i fer visible la donació que ha fet cadascú. S’ha habilitat també poder fer les donacions a mb una targeta de crèdit.
Per tal de fer aquestes microdonacions cal adreçar-se a aportafm.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: