Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

630 persones han participat al berenar de la festa de la gent gran

La setmana de la gent gran té un dels seus punts culminants la festa que reuneix centenars de persones de tot Vilafranca al pavelló firal.

Aquest dissabte a la tarda, 630 persones es van aplegar a la zona esportiva per gaudir d’un berenar plegats i homenatjar les parelles que compleixen 50 anys de convivència.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull i els regidors Montse Arroyo, Raimon Gusi i Ramon Zaballa van ser els encarregats de lliurar una placa commemorativa a les 19 parelles que han fet les noces d’or.

A banda del berenar, el diumenge també es va fer una arrossada intergeneracional. Ja fa uns anys que s’ha incorporat aquesta iniciativa, idea de la responsable del Casal dels Avis del Tívoli Maria Mata, per ajuntar diferents generacions al voltant de l’àpat.

El primer any el dinar es va fer a la muntanya de Sant Jaume però l’any passat es va traslladar al pavelló per les condicions meteorològiques i enguany s’ha mantingut aquest espai en ser d’accés més fàcil.

Més de 150 persones van participar a l’arrossada intergeneracional. La regidora Montse Arroyo explicava que el canvi d’ubicació havia ajudat a fer augmentar la participació.

El gruix dels actes de la novena setmana de la gent gran de Vilafranca ha acabat amb aquestes dues trobades multitudinàries però encara queda el teatre, que tindrà lloc el 13 de juny a Cal Bolet, amb la representació de ‘Petites històries d’aquells anys’ a càrrec de Teatre Gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: