Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una jornada promou la mediació per resoldre els conflictes entre empreses al Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès i la Delegació a l’Alt Penedès del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitzaven aquest dimecres a la tarda al una sessió oberta.

La sessió era per exposar el procediment de la mediació, molt especialment per a empresaris, directius i responsables de les àrees de personal.

Des de l’organització es plantegen els avantatges de resoldre els conflictes entre empreses amb el procediment de la mediació. Un mètode que no fan servir les empreses del Penedès.

La diputada responsable de mediació del Col.legi d’Advocats de Barcelona, Núria Flaqué, destaca diverses avantatges per a les empreses amb la mediació. Entre d’altres solucions equitatives i més satisfactòries per les parts. També un gran estalvi de temps i econòmic. D’altra banda apunta que els efectes de la mediació poden ser els mateixos que els de les sentències judicials.

Per la seva part, la magistrada de la Secció 12 de l’Audiència Provincial de Barcelona, Raquel Alastruey, destaca que les empreses haurien d’estar interessades en la medicació per resoldre els seus problemes de la mateixa manera que no volen deixar els seus negocis en mans de tercers.

L’acte havia de comptar amb la intervenció de la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Ma Eugènia Gay, que finalment no va poder assistir-hi. La taula d’obertura estava constituïda pel representant del Col.legi, Jesús Sánchez, el regidor de Seguertat de l’ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, el president de la FEGP, Martí Sistané i el delegat del Col.legi d’Advocats a Vilafranca, Andreu Batlle.

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:45
40 hectàrees
Introducció
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: