Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de la Fira de Playmobils ha tingut una molt bona acollida

Malgrat el mal temps, sobre tot diumenge al matí, i el canvi d’ubicació a causa de les obres a Cal Figarot, les valoracions són positives.

Aquest cap de setmana el pavelló firal de la zona esportiva acollia la segona edició de la Fira de Playmobil de Vilafranca. Com l’any passat, diumenge al matí va ploure, però això no va fer defallir els amants d’aquests mítics ninots, i van ser molts els visitants que s’hi van acostar.
Alexis Andreu, un dels coorganitzadors de la Fira, comentava que estaven satisfets per la venda d’entrades, tot i que com l’any passat dissabte va ser una mica més fluix i el diumenge, malgrat la pluja, va acostar-s’hi més gent.
A la fira el principal atractiu per els visitants que s’hi acosten, un públic majoritàriament familiar, son els grans diorames que s’hi poden veure i que recreen amb tot de figures de playmobil, diferents escenaris.
A banda, i ja per un públic més interessant en adquirir alguna peça fins i tot de col·leccionista, hi havia diverses parades vingudes fins i tot de fora de Catalunya. S’hi podien trobar tant figures soltes, com accessoris diversos i peces per fer i completar pràcticament qualsevol demanda dels visitants. Loli Ceballos venia des de Madrid amb la seva parada, i ja va ser a Vilafranca l’any passat. Considera que és una bona fira amb un públic majoritàriament familiar.
Aquesta segona edició tenia lloc al recinte firal de Vilafranca, després que la primera edició es fes al centre de la vila, concretament al local dels castellers de Vilafranca. Un espai que aquest any està en obres. Des de l’Ajuntament, el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort comentava que estaven satisfets amb el funcionament de la Fira, ja consolidada en aquest segona edició.
A banda dels diorames i els estands de venda de producte, a la fira s’oferien altres activitats, com un zona de karts per als més petits, una zona de tir amb arc i una altra de bàsquet, o un taller de realització de vídeos amb playmòbils.
La Fira donava també l’oportunitat d’aportar aliments per el Banc d’Aliments de Vilafranca, i una part de la recaptació es destinava a l’Espiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: