Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Parades de llibres, roses i entitats a la diada de Sant Jordi

‘La força d’un destí’, els llibres sobre el procés i autors locals com Llavina i Monteagudo són alguns dels més demanats aquest Sant Jordi.

La diada de Sant Jordi s’està celebrant a Vilafranca enmig d’un bon ambient i amb força calor. Les parades de llibres, roses i entitats estan instal·lades a la Rambla de Sant Francesc des de primera hora per oferir als visitants els seus productes.

A les parades de llibres, molts compradors s’hi acosten amb les idees clares. Mentre que els més indecisos han aprofitat els dies previs a la diada per buscar les recomanacions dels llibreters. Entre els llibres més venuts a Vilafranca hi ha la novel·la de Martí Gironell sobre Jean Leon ‘La força d’un destí’ i tot tipus de treballs relacionats amb el procés independentista.
Des de la llibreria L’Odissea, l’Anna Maria Vallès destacava algunes de les obres més venudes així com l’important pes que té la literatura infantil i juvenil.

A la parada de la rambla de La Cultural Llibreria, el Jordi Romeu també explicava que el llibre de Martí Gironell estava tenint molt d’èxit, mentre que en castellà, la demanda era més variada.

Pel que fa als autors penedesencs, noms com Clara Queraltó, amb el recull de contes ‘El que pensen els altres’, Jordi Llavina, amb el llibre de poesia ‘L’Ermita’ o David Monteagudo, amb els relats de ‘Hoy he dejado la fàbrica’, també estan tenint molt bona rebuda.

A banda dels llibres, les roses són les protagonistes indiscutibles de la jornada. Com és habitual, la rosa vermella clàssica és la que més busca la gent, però, enguany, també es veuen força roses grogues.
En una de les parades, la Irene González comentava que, a banda de la vermella, estaven venent una mica de tot.

La rambla de Sant Francesc també compta amb moltes parades d’entitats vilafranquines i penedesenques que aprofiten la jornada per sortir al carrer, donar-se a conèixer i recaptar fons.
Ràdio Vilafranca i Penedès TV també han tret els seus equips tècnics i humans al carrer per captar l’ambient de la jornada a través de la seva programació en directe.
La diada de Sant Jordi a Vilafranca s’ha fet coincidir, a més, amb el tercer concurs de pintura ràpida Vilafranca Cultura que organitza la secció de Belles Arts del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: