Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Romeu vincula Sant Jordi amb les emocions durant la conferència institucional

Romeu destaca que totes les emocions són importants, no només les positives, ja que «ens fan créixer i són imprescindibles per sobreviure».

La vigília de Sant Jordi, com és habitual, Vilafranca ha acollit la conferència institucional de la diada, sota el títol ‘Sant Jordi és emoció’ i a càrrec de la psicòloga vilafranquina Anna Romeu. Romeu és experta en educació emocional i autora, entre d’altres, del llibre ‘Sóc sensible: aprendre a conviure amb l’alta sensibilitat’. La protagonista va centrar la conferència en la relació que tenen Sant Jordi i les emocions.

Durant la xerrada, Romeu va destacar que totes les emocions són importants, no només les positives, ja que «ens fan créixer i són imprescindibles per sobreviure». L’acte va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilafranca amb força afluència de públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: