Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

489 nois i noies de 5è de primària de la vila gaudiran novament de l’activitat “Sona a cinquè”

El proper dimarts 10 d’abril a l’Auditori Municipal es durà a terme, per novè any consecutiu, “Sona a Cinquè!” una iniciativa que girarà entorn de la nova cançó i la cançó d’autor, com anys anteriors

L’activitat es farà en dues sessions, a 2/4 de 10 del matí i a les 11.
Els mestres de música i el Servei de Cultura van escollir aquesta temàtica amb la idea que els alumnes coneguin, entenguin i gaudeixin d’aquest període de la nostra música, que està en auge des de fa uns anys amb grups nous a l’escena musical. Participaran activament escoltant, gaudint i cantant les cançons que s’han escollit per l’ocasió.
El format de l’espectacle permetrà als alumnes gaudir d’un concert on es repassaran algunes cançons importants d’aquesta etapa: “Ma liberté” de George Moustaki, “Al vent” de Raimon, “L’estaca” de Lluís Llach, “La Samarreta” d’Ovidi Montllor o “La petita rambla del Poble Sec” de Cesk Freixas.
El cantant del Penedès Cesk Freixas, junt amb 2 components del seu grup: Víctor Nin i Rai Iniesta, seran els encarregats d’ensenyar aquesta música als escolars, per 4rt any consecutiu. Es farà un passeig històric a través de la cronologia dels moments més importants de la cançó d’autor i nova cançó. Totes les cançons les han traduït al català.
Serà una oportunitat interessant per als alumnes de 5è de primària per a gaudir d’un espectacle sobre la nova cançó i amb tres músics del seu nivell, molt coneguts arreu del territori.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: