Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La senyera i la bandera espanyola onegen des de dimarts dalt de l’ajuntament de Vilafranca

A requeriments judicials el govern de Vilafranca ha tornat a hissar la bandera.

La decisió ha arribat després que el PP presentés una sol•licitud al Jutjat Contenciós Administratiu per reclamar que es complís la sentència del 2015 que obligava el govern a penjar la bandera a la Casa de la Vila. Des que es va publicar la sentència ferma, l’alcalde Pere Regull havia esquivat acatar-la, però el febrer del 2017 va hissar de la bandera espanyola perquè el jutge el va amenaçar amb una inhabilitació. Poc després, es tornava a despenjar discretament. Aquesta retirada va motivar que el PP portés novament el cas  a la justícia, i ara l’alcalde s’ha vist obligat a recuperar la bandera, sota advertiments de multes i de ser inhabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: