Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP acusa Regull de mentir i reclama la retirada de la bandera espanyola de l’Ajuntament

La CUP ha fet públic un comunicat en què ha acusat l’alcalde de Vilafranca d’haver mentit als grups municipals i als vilafranquins en tot l’afer de la bandera espanyola, li reclama que la retiri.

Després d’haver demanat en diverses ocasions l’expedient judicial sobre aquest afer, diuen que finalment i arran de la instància que van presentar el passat 27 de febrer, l’alcalde l’ha fet públic. Remarquen què segons hi consta, l’ajuntament no va presentar cap recurs davant dels requeriments, desmentint que hagués fet tot el que estava a les seves mans per plantar cara a aquesta imposició, i en cap moment, diuen, s’amenaça amb inhabilitació de l’alcalde tal com havia assegurat Regull davant dels mitjans de comunicació com a justificació per executar la sentència. L’única amenaça que es recull en l’expedient és la possibilitat de multar amb 1.000€ a l’alcalde si no la penjava.
La CUP considera que la gestió de l’alcalde sobre aquesta qüestió ha estat nefasta, amb ocultació d’informació, mentides, nocturnitat i una falta de respecte absoluta als grups de l’oposició i als vilafranquins.
Malgrat tot, la CUP es mostra oberta a trobar una solució per resoldre aquesta situació. Demanen a Regull que retiri la bandera espanyola en primera instància i després s’habiliti una trobada entre els grups sobiranistes per tal de fer front comú en defensa de la sobirania municipal.
Per la CUP aquest front comú és el primer que s’hauria d’haver habilitat un cop es va rebre el primer requeriment.
La CUP espera que aquesta voluntat de diàleg i de solució sigui entomada pel govern municipal i que es pugui retornar a l’estat anterior al conflicte que ha generat la penjada de la bandera espanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: