Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ajorna el ple del Consell Comarcal convocat per dijous, el Dia Internacional de les Dones

El president del Consell Comarcal ha decidit ajornar el Ple ordinari convocat per aquest dijous, dia 8 de març, després d’una roda de contactes amb tots els grup polítics comarcals.

La convocatòria coincidia amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones.
La voluntat del Consell Comarcal és facilitar que totes les persones que ho desitgin es puguin reivindicar i assistir a les convocatòries que hi ha programades arreu del país, aquest any posant l’èmfasi en la bretxa salarial.
A través d’un comunicat que ha fet públic el Consell Comarca, és recorda que com a societat s’ha de garantir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, això representa avançar cap a una societat més democràtica, afavorint el desenvolupament humà i promovent un nou model social situant a les persones en el centre.
El comunicat acaba dient què aquest és un gran repte que tenim al davant, i l’hem d’assolir amb la col·laboració i la complicitat de totes les institucions, agents socials i de les dones i els homes de la nostra comarca, perquè només així podrem fer-ho realitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: