Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Èxit de convocatòria en les borses de treball creades per el Consell Comarcal

Èxit de convocatòria en les borses de treball creades per el Consell Comarcal

Més d’un centenar de persones han participat en la primera convocatòria de les 4 borses de treball de personal administratiu i auxiliar administratiu per als ajuntaments de l’Alt Penedès.

Unes borses que ha creat el Consell Comarcal a petició dels ajuntaments per poder fer contractacions de caràcter temporal.

Les borses de personal s’han posat en funcionament amb l’objectiu d’optimitzar recursos i donar suport als ajuntaments i organismes públics de la comarca en matèria de recursos humans; en concret, les borses faciliten els processos de selecció de personal temporal per als ajuntaments. Per tant, les contractacions que facin els ajuntaments seran de caràcter temporal.

Les borses estan organitzades per atraure talent a l’Administració pública i des del Servei de Recursos Humans del Consell Comarcal s’està treballant per fer més atractius els processos de selecció.

A curt termini, es convocaran borses de personal tècnic d’administració general i d’educadores i educadors de llar d’infants.

Els ajuntaments que volen fer ús de les borses de personal han de signar prèviament un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: