Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reobre l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja

Reobre l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja

L’obertura es va fer el passat 21 de febrer, després de diversos intents que no van reeixir per manca de nadons. L’aula acull nadons a partir dels 4 mesos.

Des del dimecres 21 de febrer està de nou en funcionament l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja. Després de no assolir-se les matriculacions mínimes durant la preinscripció ordinària abans de l’inici del curs, l’Ajuntament d’Olèrdola i l’empresa que gestiona el servei van promoure una convocatòria extraordinària per a poder reobrir l’aula aquest mes de gener, tornant de les vacances de Nadal. Però aquest segon intent tampoc va ser reeixit. La insistència de les famílies i la confirmació de disposar aquest mes de febrer de cinc nadons preinscrits ha permès que ara sí es pugui reobrir aquesta aula que acull a infants a partir dels 4 mesos d’edat.
La regidora d’Escoles Bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, es mostrava satisfeta per poder obrir finalment aquest servei de l’aula de nadons, destacant que respon a la necessitat plantejada per un grup de famílies. Per l’Ajuntament, serveis com l’aula de nadons contribueixen a que les famílies es vinculin amb continuïtat a les escoles del municipi.
La reobertura d’aquesta aula de nadons arriba setmanes després de que es posés en funcionament a l’escola bressol Gotims de Moja un nou servei d’acollida per les tardes, en horari de dos quarts de 5 a les 5. Tal i com assenyala Anna Boada, el propòsit de l’Ajuntament és el d’oferir les màximes facilitats possibles a les famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: