Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal farà l’obsequi que el Rotary Club donarà als clubs esportius a la Nit Solidària

Els clubs col·laboren en la recaptació de fons per la Fundació l’Espiga, l’entitat beneficiària de la Nit Solidària del Rotary Club d’enguany.

Per tal de que els alumnes coneguin més a fons l’Espiga, aquest dimarts en van visitar les seves instal·lacions. D’aquesta manera es poden inspirar per fer la seva creació artística, que preveuen lliurar a més d’una desena d’entitats esportives. Així els hi explicava el Pere Anton Amadó, del Rotary Club.

Les entitats esportives contribueixen a la causa organitzant activitats com competicions o exhibicions amb l’objectiu de sumar esforços per recollir el màxim de recursos.

El total de diners que aquests clubs recaptin i també els que s’aconsegueixin amb el sopar benèfic, que se celebrarà l’1 de juny al Teatre Casal, es destinaran a finançar l’ampliació de la residència Graupera, que ha incorporat un edifici annex amb quatre habitacions dobles, que permetrà ampliar de 12 a 20 el nombre de persones ateses. La recaptació també servirà per dotar l’immoble de majors mesures de seguretat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: