Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana es fan canvis en les parades de les línies 1 i 2 del bus urbà de Vilafranca

Des d’aquests dimarts dia 13, es posen en marxa un seguit de millores en el recorregut sobretot de la L1, la línia vermella, del bus urbà de Vilafranca.

Aquestes millores consistiran bàsicament en l’ampliació de la cobertura del bus a la zona del barri Molí d’en Rovira i a les zones properes a les estacions de tren i bus.
Així, la L1, la línia vermella, tindrà una nova parada al carrer Melió amb l’avinguda de Barcelona, on actualment ja hi para la L2, la línia verda.
També hi haurà una nova parada a l’estació de Renfe, amb el carrer del Comerç, per facilitar el servei als usuaris del tren. Finalment, la parada que es feia a l’interior de l’Estació de Busos, passarà ara al carrer del Camp del Cellerot, on ja hi té parada la L2.
Pel que fa aquesta L2, la línia verda, s’anul·la la parada del carrer de Moja amb el carrer Ramon Freixes, i es torna a habilitar la parada del carrer de Moja amb Ignasi Iglesias.
Aquestes modificacions alteraran el minut de pas per les parades de la línia L1, per la qual cosa és important revisar els horaris que estaran publicats a la web de l’Ajuntament i als mateixos pals de les parades.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: