Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana es fan canvis en les parades de les línies 1 i 2 del bus urbà de Vilafranca

Des d’aquests dimarts dia 13, es posen en marxa un seguit de millores en el recorregut sobretot de la L1, la línia vermella, del bus urbà de Vilafranca.

Aquestes millores consistiran bàsicament en l’ampliació de la cobertura del bus a la zona del barri Molí d’en Rovira i a les zones properes a les estacions de tren i bus.
Així, la L1, la línia vermella, tindrà una nova parada al carrer Melió amb l’avinguda de Barcelona, on actualment ja hi para la L2, la línia verda.
També hi haurà una nova parada a l’estació de Renfe, amb el carrer del Comerç, per facilitar el servei als usuaris del tren. Finalment, la parada que es feia a l’interior de l’Estació de Busos, passarà ara al carrer del Camp del Cellerot, on ja hi té parada la L2.
Pel que fa aquesta L2, la línia verda, s’anul·la la parada del carrer de Moja amb el carrer Ramon Freixes, i es torna a habilitar la parada del carrer de Moja amb Ignasi Iglesias.
Aquestes modificacions alteraran el minut de pas per les parades de la línia L1, per la qual cosa és important revisar els horaris que estaran publicats a la web de l’Ajuntament i als mateixos pals de les parades.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: